Nova - Göteborg

 
Add to favorites seriöst förhållande Göteborg
Användare ID: 38962
Det är helt gratis! Kontakta Nova för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'4 "- 163 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Fitness coach
 
 
 Nova - Göteborg 

Se_också

 
Gunilla - Täby
Annika - Kalmar
Alice - Norrköping
Juni - Åkersberga
Om mig själv


Jag är en kvinna för äktenskap, jag är en kvinna som vill älska, att ta hand om nära människor, jag är en kvinna, som vill inse sig som en fru och en mamma, karriär är inte så viktigt för mig! Jag är en tjej, som gillar att spendera tid i köket, jag gillar att laga mat och baka och för min framtida man ska jag göra det med ett stort nöje! Så vill du smaka på mina rätter???
Jag älskar dating webbplatser! Här kan jag hitta en bra man för livet! Jag reser mycket! Och nu förstår jag varför Ukraina brudar) för här är de vackraste tjejerna! Jag gillar inte att svära, jag erkänner alltid fienden! gör sport, jag går till gym !! gå igång, rök inte och dricker inte, jag äter bara hälsosam mat! sport för mig är allt!)

Om min partner


Jag tror att soulmates kommer att känna varandra på så stort avstånd som vi har. Och oavsett ålder eller vad kommer folk att säga. Jag kommer att kämpa för min kärlek, och jag kommer att leta efter den på de populära datingsidorna.
Älskade barn och var nära familjen länge! Eftersom ukrainska kvinnor de vackraste kvinnorna! Det är inte något som kallas Ukraina brudar)) Vi älskar starka män och sanna också! Vad vill du ha, bär på händer))) Vad skulle en man inte dricka och inte röka för att jag vill ha friska barn) Jag hoppas att min man också vill ha det!) Jag väntar på dig !!!

Profil-info


Hobbies: sport
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: Vänskap och relationer