Nora - Täby

 
Add to favorites dating club Täby
Användare ID: 71357
Det är helt gratis! Kontakta Nora för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Täby
Civilstånd: enda
Barn: ett
Höjd: 5'3 "- 160 cm
Vikt: 128 lb - 58 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: visagist
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Alicia - Mariestad
Helen - Växjö
Anette - Stockholm
Cleo - Malmö
Om mig själv


Mitt namn är Julia. Jag är väldigt feminin dam. Jag är snäll, glad och kärleksfull. Jag röker inte, och brukar inte använda en alkohol. Jag gillar aktiv livsstil. Om du behöver en tjej för seriösa relationer, är det jag ... Jag har en anmärkningsvärd son.
Jag växte i stan, men drömde alltid att jag bor i land som utrotar, eller havet, för att hänsynslöst älska naturen, men i städerna finns också charmen. Jag vill ta hand om min man, att laga frukost och organisera romantiska middagar ... Att sätta överraskningar på de oväntade platserna, att skicka kort och göra presenter...

Om min partner


En man som kommer att bli en bra pappa och man. Man vet vem han vill, vem är redo att starta en kärleksfull familj med kärlek, kärlek, omsorg och ömsesidig förståelse.
Jag vill träffa en snäll och sympatisk man. Vem ska ta hand om mig, att älska och uppskatta. Och i gengäld ger jag min kärlek två gånger. Jag vill träffa en man som har en tydlig ställning i livet, målmedvetet, vem vet vad han vill. Jag vill att min man satt till mig. Jag vill att en man ska stödja mig i alla situationer, det har varit min pelare och väggen. Jag tror att när en man väljer en fru, måste det vara inte bara hennes man utan också hennes far, mor och bror, för att hon lämnar familjen för att vara med dig och följa din väg.

Profil-info


Hobbies: Jag gillar att resa och sport. Jag går in för fitness och jag tycker om att simma och dansa, läsa och rita.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: För äktenskap, romantiskt förhållande