My - Örebro

 
Add to favorites dating för förhållande Örebro
Användare ID: 78871
Det är helt gratis! Kontakta My för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Örebro
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Fotograf
 
 
 честно My - Örebro 

Se_också

 
Kristin - Stockholm
Jenny - Stockholm
Lisbeth - Tumba
Maj - Vänersborg
Om mig själv


Trots min ålder. Jag har redan sett mycket i mitt liv. Och jag vet vad jag vill ha. ensamstående kvinnor som söker män, kan jag inte vara så vuxen. Men jag är en sällskaplig och seriös person. Jag bestämde mig för att leta efter den enskilde mannen från en tidig ålder. Jag vill inte vara en enda kvinna med katter runt. Jag älskar djur, men jag vill ha en älskad bredvid mig. Tror du att jag kom hit för platoniska datingsidor?
Jag har allvarliga avsikter. Och jag vill inte slösa mitt liv. Jag är en romantisk, söt, pedantisk tjej. Jag vill vara glad. Jag gillar att le, skratta och ge människor glädje

Om min partner


Förmodligen uppmärksammar många män inte unga tjejer. Frågan uppstår. Varför? Förtjänar vi inte glädje? Jag behöver någon som inte har sådana stereotyper i hans huvud. Jag sökte på de bästa internationella datingsidorna. För att hitta dig. Och att vara bara med dig. Jag vill inte slösa din tid och min tid. Gillar du romantiska kvällar, resa, var glad? Jag hoppas jag träffar en sådan man här. Jag behöver inte tömma löften. Du letar efter heta ryska brudar. Eller kanske du gillar ukrainska också? I alla fall, om vi gillar varandra, är nationaliteten inte viktig. Var en man, var dig själv.

Profil-info


Hobbies: Musik, DJ
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: Verkligt möte, seriöst förhållande