Moa - Tumba

 
Add to favorites dating club Tumba
Användare ID: 44158
Det är helt gratis! Kontakta Moa för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Tumba
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'5 "- 164 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: svart
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: läkare
 
 
 
 извиняюсь, Moa - Tumba мой 

Se_också

 
Agnes - Jönköping
Ines - Göteborg
Astrid - Eslöv
Susanne - Halmstad
Om mig själv


Jag är en optimistisk, ihärdig, godmodig och lugn tjej. Jag tror alltid på en bättre framtid. Jag är en intressant, tålmodig, passionerad och hårt arbetande tjej. Jag vet vad jag vill göra. Jag tycker om att upptäcka okända saker och platser. Om jag tillåter en person att gå in i sitt liv, betyder det att han blir min vän. Vi kan börja med vänskap och passion. Jag behöver min man, jag vill älska och bryr mig. Jag är här för att hitta min man. Jag drömmer om att hitta en enkel person som kommer att vara nöjd med mig och vem kommer att vara redo att dela med mig sitt liv.

Om min partner


Jag bryr mig inte om dina pengar, ditt arbete ... även din ålder. Jag behöver en man. Jag letar efter någon som vill ha ett seriöst förhållande och inte tänker spela spel med mig. En person som vet hur man bryr sig och stöder. Jag hoppas att du uppskattar sann och osjälvisk kärlek. Jag vill träffa min man som kommer att uppskatta min inre värld mer än extern skönhet. Jag tror att min idealiska man är någonstans väldigt nära mig. Jag behöver bara hitta den. Jag tror på ödet, och jag är säker på att jag hittar den på den här sidan.

Profil-info


Hobbies: Läs, sjunga, skriva, resa osv
Åldersgräns: från 30 till 68 år gammal
Dating mål: Min man måste kunna skydda mig. Enligt min åsikt måste mannen ge sin kvinna möjlighet att ta hand om sig själv och leva det liv hon drömmer om. Man måste vara en bra vän för kvinna och stödja henne.