Moa - Kiruna

 
Add to favorites seriöst förhållande Kiruna
Användare ID: 10168
Det är helt gratis! Kontakta Moa för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Kiruna
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: svart
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: tränare
 
 
 думаю, что Moa - Kiruna весьма полезная 

Se_också

 
Rebecka - Örebro
Rut - Göteborg
Annika - Ulricehamn
Livia - Varberg
Om mig själv


Jag är en romantisk ukrainsk kvinna med starka familjevärden. Jag är också mycket tillförlitlig i relationerna ... uppriktigt i allt jag gör och säger, jag är ärlig och aldrig gömmer mina tankar och känslor från människor. Jag är lätt att kommunicera och få tillsammans med såväl positiva som.
Jag försöker att fokusera uppmärksamhet på de positiva sidorna av livet. I det verkliga livet är jag en optimist och ger aldrig upp!
Jag gillar att le och jag brukar ha bra humör. Jag tycker att den kvinnan alltid ska vara attraktiv och hålla sig bra. Jag är mycket förtjust i naturen. Jag gillar att lyssna på den fina musiken och läsa den klassiska litteraturen och njuta av att resa mycket. Jag gillar balans, harmoni och förståelse i relationerna. Jag inser att vi har olika kulturer - men det är jag säkert - det kommer inte att vara ett hinder för oss. Det finns inga hinder i kärlek, håller du med mig?

Om min partner


Jag letar inte efter Superman eller Brad Pit, jag behöver min andra halvdel, min vän och älskare i en person. Och jag hoppas verkligen att hitta honom här på online-datingsidan. Vem förstår mig och känner mig ens utan ord, men bara tittar på varandras ögon. Jag vill att min älskade att vara en gentleman, med en eld i hans hjärta och ett leende på hans ansikte. Vem respekterar kvinnor och vem värderar familjeliv och relationer. Jag tolererar inte giriga och grova män. Hoppas att träffa min rätt man väldigt snart. jag väntar på dig!

Profil-info


Hobbies: dans, yoga
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: kärlek, äktenskap