Melissa - Gävle

 
Add to favorites dating kvinnor Gävle
Användare ID: 59245
Det är helt gratis! Kontakta Melissa för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Gävle
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'3 "- 160 cm
Vikt: 108 lb - 49 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: HR-chef
 
 
 Melissa - Gävle 

Se_också

 
Maria - Malmö
Anneli - Stockholm
Joline - Göteborg
Lovisa - Hjo
Om mig själv


Jag är ganska glad tjej, jag försöker att se i människor bara meriter. Jag är vänlig, jag kan enkelt hitta ett gemensamt språk med någon. Jag gillar inte kallt väder, jag gillar mer solen, värmen. Jag kommer att stödja personen i ett svårt ögonblick när han eller hon behöver min hjälp. Jag kan inte sitta på ett ställe, jag behöver flytta och vara alltid aktiv !! Jag har aldrig fokuserat min uppmärksamhet på något, allt är intressant för mig. Därför gillar jag att resa, öppna nya ställen för mig själv. På morgonen gillar jag att springa. Jag skriver också verser. På min fritid sjunger jag i en karaoke med vänner, läser olika genrer av böcker, tittar på filmer, går ut på picknick, samlar svampar, spelar sådant spel som "mafia", twister ... Jag har många intressen, jag don Sluta inte på ett yrke, och tvärtom försöker jag ta till allt och på en gång.

Om min partner


Jag har aldrig haft människans ideal. Jag föredrog aldrig blondiner till brunetter eller tvärtom. Jag bryr mig inte om ögans ögon, tillväxt eller vikt av mannen. Jag fokuserar min uppmärksamhet på samtalets mänskliga egenskaper. Om han är smart, snäll, aktiv, gillar att skratta och skämta, lite brutalt och inte harmigt - då är han min typ!!

Profil-info


Hobbies: Jag deltar på utställningar, biografer, jag lyssnar på att koppla av musik, jag går på morgonen, jag går med en hund
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: äktenskap