Matilda - Örebro

 
Add to favorites dating killar Örebro
Användare ID: 95596
Det är helt gratis! Kontakta Matilda för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Örebro
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'8 "- 172 cm
Vikt: 134 lb - 61 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Tillfälligt arbetslös
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Elsa - Luleå
Ester - Alingsås
Nova - Hjo
Hilda - Stockholm
Om mig själv


Jag är snäll, optimistisk och öppet, det är vad folk säger om mig. Jag är en singel dating dam. Jag älskar resor och äventyr! Jag gillar också att lära mig nya saker om andra länder och deras traditioner. Jag är romantisk och öm och jag behöver en man som kan värdera detta. Jag tycker om att ta hand om människor som jag älskar och gör dem lyckliga är mycket viktigt för mig! Om du letar efter kvinna för äktenskap, är jag här :))

Om min partner


Jag vill att han ska vara modig och maskulin, men inte heller rädd för att öppna sitt hjärta och uttrycka sin kärlek. För mig är det väldigt viktigt att min älskade man värderar vår relation och familj. Jag behöver en omsorgsfull och snäll man med god humor. Jag vill att min man ska vara säker och tillförlitlig. Dating webbplatser är en riktig chans för en lycklig framtid med mannen du kommer att älska en livstid.

Profil-info


Hobbies: Jag är väldigt aktiv person. Jag älskar djur och tycker om ridning. Jag är alltid öppen för att prova något nytt, eftersom olika aktiviteter visar världen i sina flera färger. Jag är en sällskaplig person. Jag älskar att träffa nya människor, att kommunicera i ett stort företag, att delta i debatterna.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: för giftemål