Marie - Gävle

 
Add to favorites dating killar Gävle
Användare ID: 12568
Det är helt gratis! Kontakta Marie för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Gävle
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'9 "- 175 cm
Vikt: 128 lb - 58 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: marke
 
 
 Marie - Gävle мой 

Se_också

 
Charlotta - Uppsala
Carina - Norrköping
Elsa - Laholm
Lykke - Karlshamn
Om mig själv


Vänlighet, villighet att hjälpa andra är mycket tydlig i min karaktär. Jag kan inte vara likgiltig mot andras problem. Frank, direkt, trogen, älskling. Jag är inte så vacker, jag är extremt söt och sensuell. Jag drömmer om evig kärlek. Av natur - en choleric och har en hård karaktär. Jag har en bra intuition. Jag drömmer om att vara en målvakt av härden och har många barn. I livet, inte så lyckligt, men det verkar som om andra måste slåss, går jag själv i händerna. I livet, inte så lyckligt, men det verkar som om andra måste slåss, går jag själv i händerna.

Om min partner


Drömmen - vem är han? För någon är det en prins från barns sagor som kommer till henne på en vit häst, och alla som inte trodde på hennes dröm kommer att dö av avund. Dessutom har denna dröm länge varit helt icke-barnsäker - en saga för vuxna, Pretty Woman. För vissa är det nödvändigtvis en lång man, för andra - med en idrottsfigur, för det tredje - en blond med blå ögon, för fjärde - en brunett med brun. Jag tycker att det inte spelar någon roll hur han ser ut, en mans utseende kan vara annorlunda. Det viktigaste är fyllningen, hans karaktär, sin livsstil, sitt beteende med kvinnan. En man är bara tillräckligt för att intressera mig och då bryr jag mig inte om lång, låg, fet, tunn osv. Han kommer att vara bäst för mig!

Profil-info


Hobbies: För tillfället gillar jag verkligen att lära mig engelska, jag är engagerad med handledare på kurser och jag undervisar också hemma själv. Det här är intressant, det är något helt nytt för mig. Jag gillar att läsa böcker från psykologi, jag gillar att studera en människas psykologiska egenskaper, hans beteende, manners, humör. Det hjälper mig mycket i mitt liv.
Åldersgräns: från 28
år gammal
Dating mål: Romantik, Äktenskap, Familj