Maria - Västervik

 
Add to favorites kvällsdatter Västervik
Användare ID: 89761
Det är helt gratis! Kontakta Maria för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Västervik
Civilstånd: skild
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 
 что Вас Maria - Västervik извиняюсь 

Se_också

 
Kristin - Västerås
Birgit - Gävle
Olivia - Umeå
Tyra - Borlänge
Om mig själv


Jag kan beskriva mig själv som ärlig och öppen person, jag tror på äkta kärlek och vänskap. Jag försöker vara lojal mot alla och upptäcka denna värld. Mitt arbete hjälper mig att avslöja mig själv. Jag har rest ganska mycket och det är spännande för mig att utforska nya platser också. Det viktigaste är att jag inte är rädd att göra handlingar, jag tror att livet är att njuta av och bättre att försöka än att inte försöka ångra då. Jag är inte den typen av tjejer som inte vet vad de vill ha, jag är uppriktig person och jag vet vad jag vill ha från mitt liv. Jag uppskattar familjevärden och människor runt mig, om jag är kär, visar jag min kärlek och känslor. Jag älskar romantik, passion ... Min karaktär är perfekt för familjen: Jag är lugn men passionerad, omtänksam och kärleksfull, kreativ men jordnära, vilket gör mitt liv mysigt men behöver även äventyr. Jag är en stark ukrainsk kvinna som behöver skyddas samtidigt. Jag är inte här för att slösa bort min tid och jag letar inte efter pan pan, jag behöver en riktig man och i ett verkligt liv!

Om min partner


Jag uppskattar sådana egenskaper som vänlighet, ärlighet, lojalitet. Jag skulle vilja att han skulle vara omtänksam och tillförlitlig. Utseende är inte särskilt viktigt för mig. Först och främst bör han vara en bra person och intressant att kommunicera med. God humor är ett bra plus. Jag letar efter en mogen man som kan älska ovillkorligt och som snart vill starta sin egen familj. Om han har barn är det inte ett problem för mig. Jag skulle vilja träffa en omtänksam och tillgiven man som vet hur man behandlar en dam rätt. När det gäller vår eventuella åldersskillnad gillar jag mogna män, så ålder är inte ett problem för mig om vi klarar oss bra och är engagerade i varandra.ild framtid och liv tillsammans bara med kärlek och vård och passion.

Profil-info


Hobbies: Jag älskar jogging, går runt i min stad, går på film, dansar, teatrar, modellerar, läser böcker, lagar mat, reser och möter nya kulturer, badar och dykar
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: träffa en själsvän