Maja - Falköping

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Falköping
Användare ID: 52168
Det är helt gratis! Kontakta Maja för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Falköping
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: svart
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Ekonom
 
 
 забавная штука Maja - Falköping ваша мысль 

Se_också

 
Charlotta - Lidingö
Ann-Marie - Göteborg
Olivia - Västerås
Emma - Linköping
Om mig själv


Jag gick med på denna online-datingsida för att hitta min själsförälskare! En kvinna ska se perfekt varje dag, varje morgon och varje natt. Så gör jag. Jag är en slags naiv kvinna. Att vara en ärlig dam, jag ljuger aldrig. Jag är en kommunikativ, intressant, utbildad dam med ett öppet sinne och ett snällt hjärta. Jag tror på sann kärlek. Mitt hjärta är fullt av varma känslor. "Livet är som dans. Om vi ​​har ett stort golv, kommer många att dansa, vissa kommer bli arg när rytmen ändras. Men livet förändras hela tiden." Jag skulle vilja berätta mer i mina bokstäver, så låt oss göra det! )))

Om min partner


Han är generös och snäll. Han gillar att resa och utforska. Jag letar efter en bra man med goda avsikter! I min fantasi har han sinne för humor, han gillar att njuta av livet och vill verkligen vara glad med en sådan kvinna som jag. Han är redo att gå igenom svårigheter att hitta sin kärlek. Han är modig och öppen! Han ljuger aldrig, han vill ha en normal familj. Jag ska göra allt för att göra min man glad! Varför är du här på den här datingsidan, min vän?

Profil-info


Hobbies: Jag spenderar tid med min familj. Jag gör handgjorda saker. Jag gillar att gå, träffa med vänner, gå på teatern, gå till födelsedagsfesterna till mina vänner och släktingar. Jag gillar att laga mat och göra mina hobbies....
Dating mål: ett långsiktigt förhållande, äktenskap