Maja - Falkenberg

 
Add to favorites dating för sex Falkenberg
Användare ID: 54097
Det är helt gratis! Kontakta Maja för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Falkenberg
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'10 "- 178 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: studerar fortfarande
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: läkare-cosmetologist
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Novalie - Södertälje
Amanda - Trollhättan
Amanda - Kalmar
Caroline - Skara
Om mig själv


Jag är en kvinna med mycket höga moraliska värderingar, familjeorienterad. Jag tror på mirakel och kärlek. Jag är säker på att det finns goda och uppriktiga människor i vår svåra värld och jag litar på människor och värder alltid personlighet i varje person.
Jag är en romantisk och passionerad kvinna. Vi följer bara inspirationen av våra känslor, våra intressen och våra önskningar. Vi slår ner med någon gräns för vår ensamhet. Du och jag, vi känner inte till någon begränsad horisont. Vi tillåter inte tid att gå utan att ge oss vår del av lycka.

Om min partner


Jag letar efter en man med stor humor. Jag vill att han ska njuta av ett snabbt liv med mycket spänning. Jag vill att min man ska kunna övervinna hindren och gå oroligt mot sina mål. Jag vill att han ska vara ärlig och omtänksam. Älskling och spännande att vara runt.

Profil-info


Hobbies: Jag lever väldigt mycket aktiv livsstil! Jag älskar natur, forsränning och sport. Jag går ut camping varje sommar. Jag är också mycket glad i att laga mat. Och jag älskar att träffa nya människor.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: Äktenskap