Lykke - Varberg

 
Add to favorites dating club Varberg
Användare ID: 94493
Det är helt gratis! Kontakta Lykke för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Varberg
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: blond
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Veterinär
 
 
 
 считаю, что Lykke - Varberg 

Se_också

 
Celine - Stockholm
Annika - Gävle
Ulrika - Norrköping
Iris - Sandviken
Om mig själv


Mitt leende i mitt ansikte ger jag människor, men jag vill ge mitt leende till en speciell person, en man som kommer att älska mig med allt sitt hjärta och själ. Jag är romantisk och tror att jag ska hitta mannen att bli kär i och leva ett långt och lyckligt liv. Jag är säker på att jag har mycket att dela och göra min man glad! Jag tar alltid hand om min hälsa och kropp. Jag har många intressen och jag vill dela dem med min älskade man. Jag kommer gärna att berätta mer under vår kommunikation.

Om min partner


Jag letar efter en vän, en man och en älskare i en person. Jag vill hitta någon att dela mitt liv med, att bygga en stark familj och en lycklig framtid. Min man ska vara snäll och förstå, stark och självsäker, intelligent och omtänksam. Han måste älska barn och skydda dem. han måste alltid vara tålamod och ärlig med mig.

Profil-info


Hobbies: Jag gillar att läsa, titta på filmer eller spendera tid med vänner. På sommaren älskar jag att vara på stranden. Och jag gillar verkligen basket och fotboll. Jag vet att spela fotboll är inte typiskt för tjejen. Men jag tror att varje person är speciell.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: seriösa relationer