Lykke - Kalmar

 
Add to favorites dating för förhållande Kalmar
Användare ID: 50446
Det är helt gratis! Kontakta Lykke för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Kalmar
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'3 "- 160 cm
Vikt: 123 lb - 56 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: restaurangchef
 
 
 молодец! Так Lykke - Kalmar мне 

Se_också

 
Linnea - Alingsås
Maja - Landskrona
Sofia - Uddevalla
Emilia - Åkersberga
Om mig själv


Jag är känslig, sensuell och romantisk kvinna som älskar livet och barnen. Jag är sällskaplig, glad och har god humor. Jag föredrar en aktiv livsstil och reser. Jag bestämde mig för att använda denna datingsida för att hitta min sanna kärlek. Så om du är intresserad av livechatt med kvinnor - kommer jag gärna att höra från dig!

Om min partner


Är du intresserad av ukrainska tjejer? Om ja, och du är eliable, självsäker, omtänksam, ärlig och välutbildad man med god humor - vi kan bli ett underbart par tillsammans! Jag är redo för grundläggande förändringar i mitt liv och jag hoppas kunna skapa en nära och harmonisk familj som bygger på kärlek, känslomässigt band och förståelse.

Profil-info


Hobbies: Jag har ett brett spektrum av intressen. jag’Jag är mycket sällskaplig och kan hitta ett gemensamt språk med olika människor. På min fritid gillar jag att träffa mina vänner. Jag går ofta till teatrarna, bio och besöker konserter. På helgerna tycker jag om att läsa, att gå eller att ha picknick. Jag älskar att resa! Kanske det’s kopplade till förväntan på något spännande, mystiskt, intressant och ger mig möjlighet att upptäcka olika världar med olika vanor och traditioner. Jag leder ett aktivt liv; Jag besöker ofta gym och pool. Simning är min favorit sport! Jag gillar att laga mat och experimentera med kombinationer av mat och såser. Jag gillar nålverk - Jag gillar sömnad och beading.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Dating, kommunikation, äktenskap