Luna - Ängelholm

 
Add to favorites seriöst förhållande Ängelholm
Användare ID: 44550
Det är helt gratis! Kontakta Luna för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Ängelholm
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Studentpsykologi
 
 
 сайт Luna - Ängelholm смотрю 

Se_också

 
Yvonne - Linköping
Liv - Stockholm
Ellen - Göteborg
Moa - Ulricehamn
Om mig själv


Jag ler, gladlynt, snällhjärtad och mycket romantisk tjej. Jag kan skapa en festlig stämning till min familj. Jag är själ i varje företag. Jag är kommunikativ och lätt går tjej med äventyrlig karaktär. Jag är ärlig och intelligent, kärleksfull och feminin, med familjeorienterade åsikter. Allt jag gör i mitt liv är det ett resultat av mitt hårda arbete och hopp.

Om min partner


Min kärlek kommer att vara inuti en ärlig, romantisk och pålitlig man som värderar familjetraditioner, som är redo för de allvarliga relationerna, som bygger på kärlek, tillit och respekt för varandra. Min själskompis kommer att förstå mig och läsa alla mina önskningar. För min älskade Hero ska jag göra allt och jag kommer att älska alla fördelar och nackdelar i honom, och kärleken kommer att strömma in i mitt blod och växa upp med varje kyss och krama till min älskade själsförälder!

Profil-info


Hobbies: Jag är förtjust i att laga läckra rätter. Min julienne maträtt är så smakfull att du kommer att bli kär i mig på en gång! För övrigt förbinder ömsesidig matlagning av måltider och jag finner det som en mycket romantisk sätt att vara tillsammans!
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll