Luna - Göteborg

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Göteborg
Användare ID: 63241
Det är helt gratis! Kontakta Luna för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 169 cm
Vikt: 115 lb - 52 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Säljexpert
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Emelie - Landskrona
Ann-Marie - Göteborg
Ebba - Göteborg
Freja - Uppsala
Om mig själv


En mycket mjukhjärtad, tolerant, lojal, kommunikativ, nyfiken, ansvarig och stark kvinna som tror på ovillkorlig kärlek och respekt. Jag är en ung, intressant kvinna med ett mycket intressant jobb. Jag jobbar i en evenemangsbyrå, mitt arbete är också relaterat till tv-projekt. Jag har varit i några länder, så jag är mycket bekant med västvärldens livsstil. Jag älskar massor av saker, ibland föredrar jag att stanna hemma och ibland går jag till fester, men ingen av dem går över kanten med mig - allt måste balansera.

Om min partner


Ärlighet för mig är den mest attraktiva funktionen hos en man. Jag är alltid själv och jag vill hitta en man precis så. Jag skulle vilja träffa en man med en bra humor, mannen som skulle stimulera mig intellektuellt, sexuellt och äventyrsvist och jag är redo att ge tillbaka och njuta av rolig upplevelse tillsammans. Är du den rätte? Min dröm är att träffa en man som gärna tar mig i sina armar, i alla sinnen!)

Profil-info


Hobbies: Förutom mitt arbete tycker jag precis som om jag gillar musik och film. Att vara i naturen är också en tidsfördriv som jag gillar mycket. Jag kan dansa mycket bra. Och självklart, precis som varje kvinna älskar jag att laga mat. Jag vet att god mat är viktigt är livet för ett par, så i detta avseende kan du alltid räkna med mig! Mina intressen är inredning, resor, läsning, konster, formning, simning, träning.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: Äktenskap, Hitta en man med barn, Möte med utländska män medan de reser till CIS, Möt män av olika kulturer