Lovis - Norrtälje

 
Add to favorites dating club Norrtälje
Användare ID: 95848
Det är helt gratis! Kontakta Lovis för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Norrtälje
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ett
Höjd: 5'7 "- 169 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Administratör
 
 
 Lovis - Norrtälje 

Se_också

 
Rut - Strängnäs
Louise - Västerås
Jenny - Uppsala
Astrid - Umeå
Om mig själv


Jag är aktiv, sportig, spontan, äventyrlig. Jag är angelägen om fart. Jag gillar snabba bilar och cyklar. Jag gillar att cykla och andas frisk luft. Jag gillar att tänka på stjärnor på sommarkvällar. Men jag blir fort uttråkad om jag är ensam. Jag vill dela alla livskänslor med min man. Letar du efter din heta brud?

Om min partner


Jag behöver en man som kan dela mitt intresse och jag kommer att göra detsamma. Jag letar efter en man som vet sitt mål eller dröm, och han kämpar för det steg för steg. Jag vill inspirera min man att göra någon bra "deal". Jag behöver en man som får mig att skratta och stödja mig om det behövs. Jag hoppas att denna datatjänst hjälper mig att hitta min kärlek.

Profil-info


Hobbies: Jag älskar att laga hemlagade måltider, eftersom de är friska, mindre fetande och näringsrika att äta. Jag älskar att laga mat och experimentera med vissa produkter. Det’s mycket roligt och krävande. Enligt min mening gillar många människor att laga mat, men lite människor gör det som en hobby, för att du måste ha en talang. En annan fördel med matlagning är att du inte får göra allt som skrivs i matböcker. Å andra sidan är matlagning en mycket bra hobby, för att du använder många kvalificerade produkter och det finns inga kemikalier.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: allvarliga relationer, äktenskap