Liv - Göteborg

 
Add to favorites kvällsdatter Göteborg
Användare ID: 29944
Det är helt gratis! Kontakta Liv för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Hemföretag
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Julia - Västerås
Karin - Hudiksvall
Sara - Västerås
Adele - Uddevalla
Om mig själv


Vad kan jag säga om mig själv? Jag är inte en drottning, jag är inte en supermodell, jag letar inte efter en perfekt man, för jag är inte en perfekt kvinna. Låt mig vara ärlig. Jag är en kvinna som inte väntar, men vill hitta sin älskade. Du kan hitta mig som en mycket öppenhjärtad person. Jag hatar att vara ensam och hela min fritid jag försöker spendera tid i ett bra företag. Jag är väldigt glad att bo i denna värld och jag möter varje dag med ett leende på mitt ansikte. Jag är en ukrainsk kvinna, så kallt Lighter som delar all sin eld och ljus med andra människor.

Om min partner


Ja, jag är ensam kvinna, men har inget intresse för män som inte vet vad de vill ha från livet. Jag behöver en person som inte är tom inuti, som aldrig ger upp och går till slutet. Jag vet att så många människor som många åsikter. Men jag letar efter en person med vilken jag har samma livsutsikt. Jag vill att våra hjärtan ska slå som den och våra ögon ser i samma riktning. Jag behöver en man med god humor. För mig är jag redo att vara stödjande, att vara med min livspartner hela tiden, för att hjälpa honom och att älska honom. Jag är en björnkattkvinna som väntar på sin man.

Profil-info


Hobbies: gå till restauranger, matlagning, resor, vandring, utomhusaktiviteter, dans, titta på filmer, shopping, ha husdjur, läsa, sport, motion, spelkort, schack, musik, spela instrument...
Åldersgräns: från 30 till 90 år gammal
Dating mål: att träffa en livspartner och skapa en riktig familj