Lisa - Uddevalla

 
Add to favorites dating club Uddevalla
Användare ID: 48947
Det är helt gratis! Kontakta Lisa för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Uddevalla
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'8 "- 172 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: revisor
 
 
 
 извиняюсь, Lisa - Uddevalla вас посетила 

Se_också

 
Joline - Hässleholm
Birgitta - Stockholm
Julia - Vallentuna
Linnea - Landskrona
Om mig själv


Det verkar som att många människor uttrycker kärlek annorlunda. Vissa människor kan bli måttliga och aggressiva i kärlek, och andra upplever kärlek som en varm och välvillig tid. Jag trodde alltid att den senare var den "normala" kärleksupplevelsen, men för de av oss som är gifta (eller har varit) är det inte alltid fallet. I alla fall tror jag att ett äktenskap är komplicerat, och om du går in i ett äktenskap som alltid förväntar sig ett visst beteende från din partner, är det ett slags att skjuta dig i foten. Naturligtvis skulle ingen vilja skjuta sig i foten, så istället för att bli blindad av den berusande känslan av kärlek, skulle det vara klokt att analysera din älskares beteende innan de blir alltför inblandade. Analysera mig och du kommer att se vem jag verkligen är - en sällskaplig, snäll, korrekt, uppriktig, ärlig, aktiv person. Jag gillar min familj, vänner. Jag tycker om att lära mig nya saker om länder. Jag är en hemkvinna och gillar att göra mitt hem trevligt och bekvämt. Jag vill uppnå maximal livslängd.

Om min partner


Önskar att uppfatta världen, önskan att skapa och vilja älska - dessa är beståndsdelar i mitt liv. Jag vill dela dem med dig. Så var vänlig, jämn och omsorgsfull personlighet, en man som är intelligent och mångsidig. Man måste vara generös, person som vill vara sig själv och som söker en tjej som jag för att skapa en lycklig familj. Du kommer att bli utbildad, självsäker och kunna ta de viktiga besluten och ta ansvaret för det. Den goda sinne för humor och vänlighet kommer att vara det viktiga tillägget till den riktiga mannen. Jag vet att jag inte kräver för mycket, jag ber dig att vara dig själv med mig!

Profil-info


Hobbies: Jag gillar att laga mat och jag skulle vilja ha så mycket att ha en person som jag kommer att kunna laga mat på. Jag gillar att resa och att lära känna nya intressanta människor. Jag äter romantiska kvällar och går på havet.
Åldersgräns: från 30 till 48 år gammal
Dating mål: Träffa män av olika kulturer, Hitta en man med barn, Ett långsiktigt förhållande, Äktenskap