Linnea - Kalmar

 
Add to favorites datingsida Kalmar
Användare ID: 90815
Det är helt gratis! Kontakta Linnea för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Kalmar
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'2 "- 158 cm
Vikt: 123 lb - 56 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: PR-manager
 
 
 Linnea - Kalmar слышал 

Se_också

 
Olivia - Örnsköldsvik
Ida - Sundsvall
Emelie - Landskrona
Helen - Borlänge
Om mig själv


Jag ser mig själv som en romantisk kvinna, jag tror på en lycka och jag ser bara positiva sidor hos människor. Jag är romantisk dam, jag tror på en lycka och jag ser bara positiva sidor hos människor. Jag behandlar andra med ärlighet och jag förväntar mig samma tillbaka. Jag håller alltid mitt ord, jag är öppen och glad. Möter du tjejer på nätet? Hoppa sedan inte över mig!!!

Om min partner


Först och främst vill jag se en vän och en partner i en man. Jag uppskattar vänlighet och ärlighet mest av allt. Jag är lätt att bli kär, mitt hjärta är öppet för en bra känsla och jag hoppas att jag kommer att hitta en man som kommer att göra mitt hjärta slå bättre! Jag tror att på denna nya datingsida kommer jag att träffa min älskade.

Profil-info


Hobbies: Jag har många intressen. Jag gör yoga, det ger mig en inspiration. Jag kan också säga att jag blir inspirerad av musik, konst, filmer och resor. Jag tror att resan förändrar hur du ser på den här världen. Jag gillar att utforska nya horisonter och jag kan säga att resande är en av mina passioner. Jag älskar matlagning och värd. Matlagning är en kreativ process för mig och på det sättet visar jag min beundran för mina kära människor. Jag vill prova latinska danser som bachata och samba. Men bara med min man.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Romantiska relationer, äktenskap