Linnéa - Visby

 
Add to favorites dating för sex Visby
Användare ID: 26035
Det är helt gratis! Kontakta Linnéa för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Visby
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 164 cm
Vikt: 104 lb - 47 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Biträdande producent
 
 
 понравилось, даже Linnéa - Visby 

Se_också

 
Alma - Stockholm
Olivia - Norrköping
Leia - Helsingborg
Saga - Falköping
Om mig själv


Familj - är syftet med och meningen med varje människas liv på jorden. Det är en andlig och fysisk kontakt av två varelser som har befunnit sig i detta stora och mystiska universum. Jag är det enda barnet i familjen. Jag älskar att resa, jag älskar filmer, särskilt historiskt! Jag drömmer om att besöka Amerika och Italien, liksom min dröm är att hitta en riktig man som skulle dela mitt liv! Jag vill skapa en stark familj, som bara är kärlek, respekt och förståelse. Av natur är jag en romantiker. Om du och jag har gemensamma åsikter om familj och relationer mellan man och kvinna, skriv till mig, jag kommer gärna att känna till dig på datingsidan!

Om min partner


Jag tittar på datingsida för en ärlig, snäll, omtänksam och öppen person. Ålder spelar ingen roll. Jag gillar inte giriga cheaters. Jag vill att mannen kommer att vara aktiv och ville resa med mig, delade med mig mina hobbyer. Jag vill ha en smart och intressant man.
Jag behöver en stark och mogen man. En som vet var han går i livet, det är modigt nog att lösa problem med sina egna händer och det kommer att kunna ta hand om mig som någon bra man borde.

Profil-info


Hobbies: Videoredigering, videoredigering
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Allvarligt förhållande, äktenskap