Lilly - Södertälje

 
Add to favorites flickor Södertälje
Användare ID: 28479
Det är helt gratis! Kontakta Lilly för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Södertälje
Civilstånd: enda
Barn: ett
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 112 lb - 51 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 Lilly - Södertälje вопрос 

Se_också

 
Emelie - Borås
Elin - Karlskoga
Liv - Helsingborg
Hilma - Boden
Om mig själv


Jag är pratsam och kommunikativ ung flicka, med många vänner och hängiven familj. Men jag anser att relationer är ett mycket allvarligt steg i mitt liv. Jag hade en dålig erfarenhet av relationer, det är därför jag vill hitta en man som tar hand om mig, kommer inte att förolämpa och naturligtvis bli en stor pappa till våra framtida barn. Jag vill avsluta min utbildning och få ett bra jobb. Jag vill se många nya platser och se världen. Och jag hoppas jag vill hitta en man som kommer att dela min synvinkel och vem kommer att göra mina drömmar förverkliga.

Om min partner


Kärlek är något som får dig att känna dig inspirerad och glad. När du är kär, är du redo att flytta bergen för att vara med din älskade person. Det förändrar människor som gör dem snälla, omtänksamma och ansvariga.
Allt i världen har sitt par. Det är tänkt att vara så här. Många människor är hälsosamma och rika men de är inte glada för att det inte finns någon person som kan beskrivas som sin själsfrände. Det är den största skatten i livet att ha en person som kan förstå dig utan ord, som kan stödja dig och förstå dig, vem skulle älska dig och vem skulle få dig att känna dig behövd.
Det är min största önskan att hitta en sådan man. Jag vill känna en stark axel på min älskade person och att göra varandra lyckliga bara på grund av att vi är tillsammans. Jag vill säga "vi" istället för "jag". Ett seriöst förhållande är inte ett spel där varje partner spelar sin egen roll. Det är nära tätt där partnerna inte kan leva utan varandra.
Så det är de perfekta relationerna. Och om du tycker och känner mig som mig är du min idealiska partner.

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person