Leia - Hässleholm

 
Add to favorites seriöst förhållande Hässleholm
Användare ID: 28172
Det är helt gratis! Kontakta Leia för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Hässleholm
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'9 "- 175 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: svart
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: ja
Ockupation: Administratör
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Matilda - Eskilstuna
Sofie - Södertälje
Ida - Landskrona
Ellen - Stockholm
Om mig själv


Om du får chansen att lära dig mer om mig, kommer du att få reda på att jag är en karismatisk och charmig dam med ett öppet hjärta och en aning själ. Kommunikation med olika människor ger mig mycket glädje och glädje. Det är också en anledning till att jag enkelt hittar ett gemensamt språk med människor. Jag lärdes att vårda familjen som det största livet prioriterat och jag är definitivt gammaldags i förhållande till familjen och förhållandet mellan en man och en kvinna. Jag är uppmärksam på min andra hälft och jag är alltid beredd att lyssna och stödja. Jag är lojal och tror att efter ett äktenskap blir två separata liv för två olika människor en.

Om min partner


Det är omöjligt att hitta en perfekt man och jag förstår det helt, men det är möjligt att träffa någon som kommer att vara kompatibel med mig i varje livsaspekt. Jag letar efter en snäll och omsorgsfull man, som också är lätt och kommunikativ, som har en humoristisk sinne, som är aktiv och kärleksfull, som är familjorienterad och seriös när det gäller att skapa en familj. Jag letar efter en man som är redo att ta ansvar, vem är pålitlig, vem är målorienterad, vem är redo att ägna sig åt den enda kvinnan.

Profil-info


Hobbies: Jag ägnar tillräckligt med tid för att göra sport, ta hand om mig själv och försöka leda en aktiv och hälsosam livsstil. Jag arbetar ständigt med självutveckling och självförbättring, det är därför jag älskar att läsa, njuta av att besöka olika utställningar, konstgallerier, teater. Jag är öppen för allt nytt för att jag tror att det fortfarande finns så många saker i världen som kan förvåna oss.
Åldersgräns: söker en mogen person