Leah - Tumba

 
Add to favorites flickor Tumba
Användare ID: 75113
Det är helt gratis! Kontakta Leah för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Tumba
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 126 lb - 57 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: röd
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Isabelle - Gävle
Klara - Stockholm
Ellie - Eskilstuna
Cecilia - Uppsala
Om mig själv


Jag är öm och känslig kvinna som fortfarande tror på kärlek. Jag har en stark önskan att träffa intressant och positiv man med vilken jag kommer att skapa stark relation.
Min fritid gillar jag att spendera nära naturen, gillar att gå i parken och ha picknick med mina vänner. Jag älskar också havet och bergen. Mina helger jag spenderar med mina föräldrar, vi har en härlig kväll tillsammans. När jag har tillräckligt med tid läser jag. Jag älskar litteratur och speciella detektiver.
Sant förhållande borde vara baserat på förtroende, ärlighet och kärlek. Vad tycker du om en ambitiös, seriös och intressant kvinna i ditt liv? Jag hoppas att hitta en man som alltid kommer att förstå mig och delar min synvinkel. Jag är en kvinna som behöver ett seriöst förhållande och som kan dela sitt liv med bara en man.

Om min partner


I min man vill jag se kärlek, vänlighet och självförtroende. Med honom vill jag känna skydd och kärlek, vård och förtroende. Han borde vara välutbildad och öppen med mig. Jag vill att min man ska vara uppmärksam på mig och det skulle vara bra om han förstår mig bra. Han får inte vara väldigt snygg. Om du läser detta och tycker att du är lämplig - skriv mig och vi kommer att försöka våra känslor

Profil-info


Hobbies: Gå till restauranger, matlagning, dans, titta på filmer