Kristina - Linköping

 
Add to favorites dating kvinnor Linköping
Användare ID: 60907
Det är helt gratis! Kontakta Kristina för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Linköping
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 166 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: skådespelerska, sångare
 
 
 что тут Kristina - Linköping прощения, ничем 

Se_också

 
Lo - Halmstad
Sofia - Lidköping
Tyra - Halmstad
Lovisa - Stockholm
Om mig själv


Jag är väldigt aktiv och glad. Jag älskar harmoni och komfort. Jag är en glad ukrainsk kvinna och jag kan göra ditt humör underbart varje dag. Min dag börjar alltid och slutar med ett leende på mitt ansikte. Att njuta av min vardag är mitt sätt att leva på. Jag letar alltid efter något nytt en ny upplevelse, en ny känsla, nya produkter och resor. Jag försöker använda någon chans att jag har.
Jag försöker göra vad jag gillar. Jag gillar att dela min lycka med mina nära människor! Jag anser mig själv en snäll person, jag kommer inte att skada eller olägenheter någon. Om en person vill skada mig försöker jag undvika kommunikation med honom.
På grund av mitt arbete är mitt utseende annorlunda! Jag kan vara en skådespelerska, en dansare, en sångare!
Jag är väldigt aktiv, jag älskar mitt liv och experiment! Jag gillar att vara annorlunda! Idag är jag en röd räv och imorgon en sexig blondin! Idag är jag passionerad och lekfull, och imorgon är jag mild och romantisk! Du kan se den från mina bilder! Jag hoppas att det inte skrämmer dig! Men en kvinna måste vara annorlunda! Det är aldrig tråkigt med mig, jag överraskar alltid mina nära människor!
Mina intressen är yoga, fitness och simning. Jag gillar verkligen frisk luft, gröna träd, djur, fåglar och blommor. Jag försöker vara utomhus varje dag.
Jag älskar att brodera. Mest av allt gillar jag att brodera ikoner med små pärlor. Min mormor lärde mig att göra det. Jag älskar allt i samband med skönhet. Jag gillar renlighet, ordningen i mitt hus, att göra vackra saker för mitt hus, dekorera det med blommor eller ovanliga inredningsdetaljer. Jag försöker att se skönhet överallt, i mitt hus, hos människor, i naturen.

Om min partner


Jag uppskattar pålitlighet och ärlighet i en man och jag hatar lögner och svik. Jag letar efter en man som gillar att prova något nytt, han är aktiv, atletisk, glad och stark, i hans händer känner jag mig som en liten tjej. Jag vill känna att jag är älskad och tagit hand om. Att göra mig glad kommer att ge honom lycka. Ett hjärta fullt av goda intentioner, en glad, snäll, intelligent, lojal, aktiv person med goda manners, det här är en man jag letar efter på den här datingsidan!

Profil-info


Hobbies: dansa
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Vänskap, Allvarligt förhållande, äktenskap