Kristin - Göteborg

 
Add to favorites dating för äktenskap Göteborg
Användare ID: 40614
Det är helt gratis! Kontakta Kristin för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: scout manager
 
 
 Автор старается Kristin - Göteborg ….. *много 

Se_också

 
Ellie - Kungsbacka
Wilma - Stockholm
Elin - Kalmar
Jasmine - Eskilstuna
Om mig själv


Jag tror att jag är den kvinna du letar efter! Välutbildad, får dig att skratta, jag älskar att le, en bra lyssnare, kärleksfull, känslig och mild. Jag älskar att resa, att sjunga och jag är en bra kock. Jag tror på romantik och sann kärlek, ditt liv är tråkigt och monotont? Du skriver till mig. Jag är en lugn person och du blir kär i min humor. Jag lovar, det är du! Förresten är ärligheten mycket viktig för mig i ett förhållande!

Om min partner


Jag letar efter snäll, intelligent, uppriktig, humoristisk, varm och passionerad, självsäker man. Vilket gav mig en känsla av komfort och säkerhet. Därmed möter jag gryningen och ser solnedgångarna. Jag vill hitta mannen med gott hjärta! Jag vill känna trygghet bredvid min man. Jag är redo att skapa något mycket allvarligt, det är därför jag vill hitta klok och seriös man. Jag vill hitta en man som också är ärlig med mig. jag hatar lögner!

Profil-info


Hobbies: Jag har många olika hobbyer. Jag är en aktiv och atletisk tjej. Jag gillar att alltid vara i gott skick. Jag gör olika typer av sport, jag gillar att dansa, att spela sport, att läsa, att rita.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: Möte, familj