Klara - Trollhättan

 
Add to favorites dating kvinnor Trollhättan
Användare ID: 18568
Det är helt gratis! Kontakta Klara för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Trollhättan
Civilstånd: skild
Barn: ingen
Höjd: 5'1 "- 154 cm
Vikt: 132 lb - 60 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: ljusbrun
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Avsändare
 
 
 
 ЗДРАВОМ Klara - Trollhättan это 

Se_också

 
Cornelia - Umeå
Ellie - Södertälje
Cleo - Malmö
Nova - Trollhättan
Om mig själv


En söt, romantisk och kärleksfull kvinna söker verklig kärlek. Vet du var jag kan hitta den? (le) För kärlek ska jag ge allt jag har i mitt hjärta - de stora reserverna av omsorg, ömhet och passion, uppmärksamhet på dina behov och förståelse, respekt och naturliga kvinnors visdom.
Jag gillar enkla saker - läsa, laga mat, träffa vänner och ha kul tillsammans. När jag har en fritid gillar jag att gå på bio, till naturen, för att göra piknik. Jag reser inte mycket nu, men jag gillar att se djupa hörn av jorden med hjälp av Internet. Jag gillar att brodera och sticka, det slappnar av mig och ger tanken på beställningen.

Om min partner


Jag är inte en vild eller krävande kvinna, jag behöver bara en trevlig man med ett snällt hjärta som kommer att älska mig och aldrig skada mig. Jag hoppas att han kommer att tycka om det här livet som jag gör, och får mig att le och skratta. Han borde vara vänlig och lättillgänglig person, jag gillar inte boogeymen (leende) Jag värdesätter också noggrannhet och smidighet, intelligens och visdom, starkt sinne och mjuk själ. Jag hoppas, jag ber inte för mycket? (le) Jag är säker på att du har alla dessa egenskaper.

Profil-info


Hobbies: brodera, träffa vänner
Åldersgräns: från 30 till 40 år gammal
Dating mål: Äktenskap, allvarliga relationer