Klara - Skövde

 
Add to favorites kvällsdatter Skövde
Användare ID: 84499
Det är helt gratis! Kontakta Klara för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Skövde
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 104 lb - 47 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Tilda - Lund
Lisbeth - Göteborg
Jenny - Motala
Ellen - Vallentuna
Om mig själv


Jag är singel, en seriös utbildande kvinna, jag arbetar som chef för en storbankens filial. Jag letar efter en man utomlands på online-dating eftersom det här är det bästa sättet att hitta honom.
Mitt liv gör mig till en mycket aktiv kvinna, men samtidigt på jobbet måste jag utföra uppdrag och ta hand om bankens oklanderliga rykte. Jag utför den allmänna ledningen och säkerställer ett stabilt och effektivt arbete inom bankens filial och dess strukturella enheter. Ett av mina skyldigheter är att utveckla och genomföra en händelse som syftar till att förbättra bank-, icke-kontanta transaktioner, värdepapperstransaktioner, valuta och säkerställa effektiv kreditpolicy, minska kontantomsättningen och maximera vinsten.
Jag är kvinnan som kan lära sig något språk och utan att förlora sitt jobb till ett annat land, om det är viktigt för min man att hans kvinna jobbar.
Jag kom till den bästa datingsidan för att hitta en ensam man och leva i en atmosfär av lycka, glädje och lugn.

Om min partner


Jag vill inte bara skriva i profilen, karaktärsdrag hos en man, mina framtida män som söker den ukrainska bruden, jag vill bara beskriva mannen som jag kan älska med hela mitt hjärta, och det kommer att vara nära mig emotionellt Vilken sorts man är han? Självklart borde han vara singel! Jag bryr mig inte om han har barn, för det här är den dyraste gåvan från Gud. Han borde veta att jag kommer att älska och acceptera dem säkert. Han älskar och djupt respekterar sin kvinna. Han är den viktigaste, beslutsamma, balanserade, tillförlitliga, självförtroende, tillräckliga och liknar hans åsikter med mig, så jag litar fullständigt på honom och hans beslut.
Han deltar aktivt i diskussionen om pressproblem. Jag är alltid redo att lämna det sista ordet för mig själv och i rätt tid utan tvekan att göra ett viktigt beslut för oss två.
Han kan säkert anförtro sig för att ta itu med ett problem. Om jag inte har tid kunde han göra några uppgifter som att äta middag eller köpa bröd i affären.
och det är inte allt för att min man bara kommer att bli perfekt för mig.
Folk säger att de är inte ideala, nej det handlar inte om honom, min man är min vän, min kärlek, min Gud.
Jag hoppas att en sådan man kan hitta på datingsidan eftersom jag hörde många bra recensioner från tjejer som brukade vara registrerade här.

Profil-info


Hobbies: Gym
Dating mål: Äktenskap, relation, dating, kärlek