Karolina - Helsingborg

 
Add to favorites dating för förhållande Helsingborg
Användare ID: 89115
Det är helt gratis! Kontakta Karolina för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Helsingborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 132 lb - 60 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: studerande
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Alma - Trollhättan
Madeleine - Örnsköldsvik
Edith - Stockholm
Penny - Nyköping
Om mig själv


Det är så lätt för ensamstående kvinnor och män att bli kär vid första ögonkastet på datingsidan! Hoppas jag kommer att hitta mitt öde här. Jag älskar att sjunga; förmodligen det är därför jag ofta träffar mina vänner i karaoke. Musik ger mig nöje. Det hjälper mig att slappna av och att tänka på problemen. Jag gillar inte att sitta still. Jag försöker lära mig något nytt och användbart för mig själv, för det är väldigt intressant att lära känna vad som händer runt och inne i oss. Om du är intresserad av mig, kommer jag gärna att bli bekant med dig på kärleksdates webbplats. En fascinerande konversation väntar på dig!

Om min partner


I singel chatrooms vill jag lära känna en man för seriösa relationer. Först och främst är en mans ärlighet viktig för mig. Denna egenskap behövs inte bara i våra relationer, men också inom andra delar av livet. Annars kan han helt enkelt förbli med ingenting. Känsla för humor är en annan viktig egenskap hos en bra man som gör det möjligt för en person att bli av med negativa tankar och att slappna av i en spänd situation. Dessutom borde min man reagera normalt och inte bryta sig mot andra människors humor. Enkel kommunikation är också mycket viktigt eftersom du inte behöver göra och välja speciella fraser och ord. Respekt bör uppträda i alla aspekter i livet: i kommunikation med föräldrar, kvinnor, äldste osv. Dessutom bör en man uppträda på ett sådant sätt att andra människor kommer att respektera honom. Då kan denna egenskap innehålla andra egenskaper: kommunikationskulturen, ansvaret etc. Jag tror att datingsidan är en bra chans att hitta min andra hälft med sådana karaktärsdrag! För detta ändamål ansökte jag mig till det ukrainska äktenskapsbyrån. Hoppas det hjälper mig att bli av med ensamhet.

Profil-info


Hobbies: Jag gillar både aktiv och passiv vila. Jag cyklar och läser en bok medan du dricker en kopp aromatisk te. Att gå i frisk luft är något otroligt! Det finns en vacker däck i min stad. Jag går ofta där. Det är min favoritplats. Jag tycker om yoga, för det här människofärdiga systemet med självförbättring kom till oss från antiken. Detta ämne är väldigt intressant och fascinerande.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: romantiskt, äktenskap