Julie - Laholm

 
Add to favorites dating club Laholm
Användare ID: 38383
Det är helt gratis! Kontakta Julie för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Laholm
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'9 "- 175 cm
Vikt: 132 lb - 60 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
 
 
 
 так? Julie - Laholm 

Se_också

 
Linda - Nyköping
Sara - Umeå
Celine - Norrköping
Cornelia - Sölvesborg
Om mig själv


Jag ser fram emot att glatt gå vidare till nästa fas i mitt liv! Jag har en positiv utsikt över livet. Jag tror att livet är starkt förbättrat om du närmar dig det som tänkar det bästa av människor och har någon nära dig som du kan dela med dig av. Jag är allvarlig, jag är riktig, jag är en vanlig kvinna som bara vill ha många av samma saker som du. kan vi få reda på mer?
Om du vill lära dig om mig och mitt liv ska jag svara dig ärligt och allt. Jag är romantisk och jordnär på samma gång. Det finns tider för att ha kul, men det är också nödvändigt att vara allvarlig när det behövs. Jag kan säga att jag är en aktiv kvinna. Jag gillar att resa, vara ute för en picknick med vänner eller släktingar, simma, träna, spela volleyboll, badminton med stort nöje! Alltid nyfiken på att prova nya aktiviteter!
Jag är en givare av natur. Jag tror ju mer du ger kärlek och bryr dig ju mer du får i gengäld och ännu mer. Fungerar det för dig också? Jag vet hur man tar hand om och ger tillgivenhet. Jag kan lyssna och höra. och jag vill naturligtvis också bli hörd av min man. Jag är också mycket professionell på jobbet, men jag gillar att koppla av när jag är hemma eller med min familj och vänner.

Om min partner


Letar efter en man som har ett sant hjärta. Vem letar efter de riktiga sakerna i livet. Jag letar efter en man som är ärlig, kärleksfull, passionerad och anser sig vara en kärleksfull partner för livet. Han kommer leta efter detta snarare än senare och ha en inre skönhet som är sällsynt. Han är uppmärksam äkta och vill vara utskott. Jag letar inte efter en långväga romantik, jag letar efter en man som står vid min sida.

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person