Julia - Katrineholm

 
Add to favorites kvällsdatter Katrineholm
Användare ID: 76078
Det är helt gratis! Kontakta Julia för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Katrineholm
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'9 "- 176 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: sjuksköterska
 
 
 прощения, что Julia - Katrineholm 

Se_också

 
Madeleine - Västerås
Elise - Hässleholm
Linnéa - Eskilstuna
Cornelia - Stockholm
Om mig själv


Jag är en vanlig kvinna som letar efter hennes kärlek. Jag tror, ​​jag är en väldigt lugn balanserad dam! Jag föredrar att le och njuta av detta liv. Vårt liv är vackert.
Jag kan inte vara upprörd länge! Jag är en förlåtande person och ger folk en andra chans! Kanske tycker någon att det är naivt men jag hoppas på det bästa och det hjälper mig i mitt liv. Jag har många vänner, jag är öppen och sällskaplig! Jag är en lojal vän och kommer att vara en lojal fru.
Jag vill hitta en man som delar mina intressen på denna sida. Jag gillar att kommunicera med intressanta, intelligenta, ärliga människor. Jag har många intressen: att besöka utställningar, resa, måla, gå på konserter, fitness, dansa, matlagning. Jag älskar att laga goda måltider, att göra sport, att dansa. Pizza och fisk är mina favoriträtter! Jag föredrar läckra glass, rött vin, romantik, trevlig kommunikation och långsam musik. Jag älskar att lära mig något nytt. Så om du vill prova något galet med mig, låt oss göra det.

Om min partner


Jag vill bara höra God morgon älskling. varje dag. Omsmycka, en frukost med kaffe och en öm kyss. Och det är verklig lycka för mig! Jag älskar mitt liv, men jag vill dela min lycka med min älskade man.
Snälla du! Jag letar efter en riktig person som vill starta en familj. Jag behöver ärlighet, öppenhet, kärlek, självförtroende, stabilitet!

Profil-info


Hobbies: pool, cykling, tennis
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: vänskap, äktenskap