Julia - Göteborg

 
Add to favorites kvällsdatter Göteborg
Användare ID: 15933
Det är helt gratis! Kontakta Julia för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'4 "- 163 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: ljusbrun
Utbildning: studerar fortfarande
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
 
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ebba - Karlstad
Anette - Umeå
Helena - Motala
Ingegerd - Landskrona
Om mig själv


Jag är lugn och ansvarsfull, känslomässigt stabil tjej. Jag är mycket sällskaplig och jag gillar att bekanta mig med nya människor. Jag är självsäker, jag har en stark livsställning och om jag har ett mål försöker jag göra mitt bästa för att nå För närvarande är mitt mål att hitta min älskade person och bygga en familj. Därför har jag gjort det första steget mot mitt mål och registrerat på den här sidan. Jag hoppas att jag kommer att lyckas i mitt försök.
Jag gillar att göra många saker för att göra mitt liv mer intressant och ljust. Jag älskar läsning, läser jag mycket och jag gillar att läsa olika böcker och ämnen. Under min barndom ville jag bli av skådespelerska, så jag älskar att vara på scenen Jag är inte rädd för publiken. Jag gillar att dansa, gå med vänner. Jag gillar också sport, jag håller alltid min kropp i form.

Om min partner


Jag uppmärksammar aldrig utseendet, för mig är den viktiga delen personens inre värld. Jag vill att min framtida partner ska vara ansvarig, kärleksfull och omtänksam, han borde veta hur man gör mig glad och leende. Naturligtvis finns det olika stunder i vårt liv, menar jag glad och ledsen, så jag vill att han alltid ska vara med mig, att vara min bästa vän, anhängare och älskare.

Profil-info


Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: gifta sig