Joline - Ludvika

 
Add to favorites flickor Ludvika
Användare ID: 63306
Det är helt gratis! Kontakta Joline för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Ludvika
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 132 lb - 60 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Business lady
 
 
 Joline - Ludvika какие 

Se_också

 
Ebba - Göteborg
Maj - Kristianstad
Matilda - Växjö
Juni - Borås
Om mig själv


Jag är väldigt hängiv och alltid redo att hjälpa mina kära människor. känslig och snäll. älskar att tillbringa tid med vänner. älska mitt jobb och gör det med stort nöje! Jag tror att jag kan träffa min man här på den här datingsidan. Jag lever med ett hopp om att träffa en bra man på denna datingsida, att bli kär och skapa starka relationer. De borde byggas på tillit, tro, passion, kärlek, förståelse.

Om min partner


Jag är alltid öppen för kommunikation. Jag vill träffa en stark, känslig, mild, kärleksfull och passionerad singel med god humor. Idealiska relationer är en vacker atmosfär som skapas av två personer i kärlek. Jag letar inte efter en idealisk man, men jag drömmer om att hitta min andra halvlek. Jag behöver en bra vän och en passionerad älskare i en person. Jag är redo att ge all min kärlek till min enda söta ängel. En drömman är en riktig herre och jag hoppas att jag kan hitta honom snart! Jag har lite erfarenhet av förhållandet, men kanske är det för litet för en stor livsresa tillsammans, men jag håller inte med? Om du är seriös i dina avsikter, har vi en bra chans att träffas. Skriv till mig.

Profil-info


Hobbies: Jag har ett stort antal intressen, och de är väldigt olika. Jag gillar sport, läsning, resor, shopping, matlagning, hemma mysigt, gå på biografer, delta på teatrar, konserter, konserter.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: mariage