Johanna - Göteborg

 
Add to favorites dating för äktenskap Göteborgdating club Göteborg
seriöst förhållande Göteborg
dating club Göteborg
flickor Göteborg
dating club Göteborg
kvällsdatter Göteborg
seriöst förhållande Göteborg
dating för förhållande Göteborg
dating killar Göteborg
datingsida Göteborg
flickor Göteborg
Användare ID: 30421
Det är helt gratis! Kontakta Johanna för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 126 lb - 57 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Modell
 
 
 Johanna - Göteborg информация 

Se_också

 
Gunilla - Umeå
Josefin - Örebro
Tuva - Falun
Emmy - Boo
Om mig själv


Jag är väldigt glad och optimistisk tjej, men fortfarande mycket romantisk och jag tror på sann och ren Kärlek. Det betyder väldigt mycket för mig, trots att jag är en ung tjej. Jag tycker också att jag är godmodig, snäll, omsorgsfull, kärleksfull, optimistisk, kreativ och sällskaplig. Jag har inte många nära vänner och anser att min mamma är min bästa vän. Hon är den person som jag alltid kan dela mina känslor och drömmar med. Jag tror att jag har tur eftersom familjen är en av de viktigaste sakerna i livet och jag blev välsignad av Gud med en mycket bra familj, så nu behöver jag skapa en egen familj.

Om min partner


Jag behöver min enda man som kommer att älska mig och vem jag kommer att kunna ge alla mina känslor för att skapa varmt och uppriktigt förhållande med en man som kan göra livet till en saga tillsammans. Jag känner mig själv som en Cinderella som väntar på en prins, men jag är inte naiv och inser att det inte finns några idealiska människor, alla vi har några fel men när vi är kär i en person betyder det att vara klokt nog att kunna att bli bättre för varandra, att offra vissa saker för vår gemensamma lycka.

Profil-info


Hobbies: Jag är förtjust i att läsa böcker, särskilt på stora filosofer, komedier, nästan alla slags musik, teater, resor, god mat, utomhus, havet och naturen i allmänhet.