Jessica - Laholm

 
Add to favorites dating killar Laholm
Användare ID: 43461
Det är helt gratis! Kontakta Jessica för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Laholm
Civilstånd: skild
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 123 lb - 56 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: HR-chef
 
 
 Jessica - Laholm вопрос Это 

Se_också

 
Frida - Falköping
Hedda - Falköping
Amanda - Linköping
Ingrid - Kristianstad
Om mig själv


Jag är en snäll, glad och socialiserad kvinna. Jag har inte dåliga vanor. Jag älskar att lyssna på den vackra musiken, dansa, men mest av allt älskar jag att laga god mat! Jag hoppas att träffa en bra man, som verkligen behöver min ömhet. Jag vill älska och bli älskad.
Jag är lojal mot andra, kan lyssna och höra människor. Enligt mig är det ett stort nöje att njuta av detta liv, att le och se andras leenden. För mig är kompromissen och det öppna samtalet den bästa lösningen. Jag fick veta att jag har en bra känsla för humor :) Samtidigt vet jag hur man ska vara seriös och ändamålsenlig i livet. :) :)
På grund av mitt seriösa yrke vet jag hur människor kan vara så olika, och med sådan erfarenhet kan jag säga att det inte är så lätt att hitta en riktigt ärlig och vänlig person att lita på.
Jag vet att sådana människor existerar och bland män här är jag säker på att jag kan hitta den jag letar efter, med vilken jag kommer att bli väldigt glad. :) :)

Om min partner


Jag söker efter en stark och självsäker man med god humor! Han borde vara någon som jag kan lita på och jag kan lita på - en man som alltid uppfyller sina mål! :)

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: seriöst förhållande