Jenny - Göteborg

 
Add to favorites seriöst förhållande Göteborg
Användare ID: 17324
Det är helt gratis! Kontakta Jenny för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 Jenny - Göteborg то 

Se_också

 
Susanne - Alingsås
Kristin - Nyköping
Ella - Västerås
Camilla - Nyköping
Om mig själv


Jag kan vara rolig liten flicka, öm kvinna, tillförlitlig vän, mus och inspektion, jag vet inte hur man än är fru, men jag vill ha det, jag vill bli bästa hustru i världen för den älskade mannen. Vi föddes för att vara lyckliga och älskade, och vi har fått chans att älska och dela glädje och positiva känslor. Jag letar efter verklig kärlek och riktigt möte! Jag är mycket omtänksam, kiond, förståelse och öm kvinna som har mycket kärlek inuti. Jag är väldigt lojal och engagerad kvinna så jag kommer att ge all min kärlek bara till en man. Jag har rättvärden och behöver skapa en stark och lycklig familj.
Jag gillar att resa så mycket och lära mig allt nytt. Jag har möjligheter att resa mycket inte bara på grund av mitt jobb utan också på grund av min finansiella stabilitet. Jag är bra i matlagning. Jag är säker på att du kommer att älska min borsh, vareniki och äppelpaj!)
Jag är väldigt familjeorienterad och söker ett seriöst förhållande och ger mitt hjärta till min enda enmans man och gör honom till den lyckligaste mannen i världen. Är du redo att få ömhet och kärlek?!

Om min partner


Jag vill ha min kärlek och bästa vän allt i ett. Avståndet är inte problem.
Jag letar efter någon jag kan lita på, någon jag kan lita på, någon som alltid kommer att vara ärlig och trogen och aldrig förråda mig, min vän och älskare.
Mitt hjärta är fullt av kärlek och omsorg som jag vill dela med älskare!

Profil-info


Åldersgräns: från 30 till 48 år gammal
Dating mål: äktenskap