Jasmine - Ystad

 
Add to favorites flickor Ystad
Användare ID: 13703
Det är helt gratis! Kontakta Jasmine för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Ystad
Civilstånd: enda
Barn: två
Höjd: 5'7 "- 169 cm
Vikt: 154 lb - 70 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: tillfälligt arbetslös
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Alice - Lidingö
Katarina - Göteborg
Tuva - Göteborg
Johanna - Karlskrona
Om mig själv


Mina vänner säger att jag är snäll och lyhörda ensamstående kvinnor. För mig är detta den första erfarenheten i online dating. Jag är sådan en kvinna som är öppen, uppriktig, lojal, snäll och jag har en väldigt känslig själ. Jag är romantisk och lite blyg dam. Familj är det viktigaste i mitt liv, så jag letar efter en man, som kan uppskatta mig och dela sin kärlek med mig. Jag är alltid redo att hjälpa och stödja, att lyssna och ge ett råd.

Om min partner


Jag är singel ukrainsk kvinna och jag tror att denna datingsida hjälper oss att träffa varandra. Jag skulle gärna hitta någon smart och någon med vilken jag kunde prata om allting. Jag skulle gärna ha en passionerad man med kärleksfullt hjärta. På en man uppskattar jag tillförlitligheten. Människan, som vet vad han vill ha, som har sina egna mål. Jag vill träffa en ädel man med stor själ, uppmärksam och lyhörd.

Profil-info


Hobbies: Jag är kreativ tjej som gillar att laga mat, särskilt olika kakor och bröd. Jag älskar att spendera tid på natursidan. Jag gillar att läsa, lyssna på musik och titta på bra filmer.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll