Isabelle - Skellefteå

 
Add to favorites flickor Skellefteå
Användare ID: 44218
Det är helt gratis! Kontakta Isabelle för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Skellefteå
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 150 lb - 68 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: ljusbrun
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: läkare
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Meja - Norrköping
Lisbeth - Göteborg
Signe - Stockholm
Maj - Sundsvall
Om mig själv


Jag är romantisk och snäll, uppriktig, öm, mild person i min natur. Jag har en bra humor, optimistisk i min själ.
Mina främsta prioriteringar i livet - familj och kärlek! Jag vill se till att våra prioriteringar är desamma, och du kan lägga till mer än charmet i mitt liv och jag ser livet från andra sidan) Jag är glad, jag har ett favoritarbete, vänner, familj, som full av lycka saknar den älskade! Vi kommer att ha samma öde för två! vi skriver det tillsammans, varje dag ger vi ett leende, oemotståndlig attraktion till varandra ... våra hjärtan kommer att "vibrera" på ett ögonblick! Var generös i sin kärlek med mig och du kommer att bli den lyckligaste mannen i världen!

Om min partner


Jag letar efter en man som är beredd att dela med mig sitt hjärta och själ. Men jag tror att de känslorna borde vara ömsesidiga. Min idealiska man har säkert inre styrka, han är en väldigt självständig person, han har också sin egen synvinkel. Jag vill att min framtida partner relaterar till mig med respekt och förståelse. Det är väldigt viktigt att mannen kunde lyssna på mig och ge mig råd om jag behöver dem. Också en bra sans för humor kommer att vara ett plus, för det är bättre att leva detta liv med ett leende
Jag drömmer att träffa en intelligent och vidsträckta män, som kommer att göra mig säker på att jag är den enda i hans liv. Ömhet och uppmärksamhet bör också vara en del av hans karaktär.

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: marrige, resepartner, lång vänskap