Isabelle - Karlstad

 
Add to favorites kvällsdatter Karlstad
Användare ID: 32079
Det är helt gratis! Kontakta Isabelle för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Karlstad
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: Jag arbetar som modell
 
 
 
 это Isabelle - Karlstad ссылку другу 

Se_också

 
Elise - Nyköping
Amanda - Trollhättan
Meja - Märsta
Margareta - Kalmar
Om mig själv


I skolan var jag väldigt lugn tjej, nu ändrades ingenting. Det betyder inte att jag är blyg, det betyder att jag inte är väldigt känslomässig. Jag föredrar utomhusaktiviteter. Simning i poolen är det bästa sättet att slappna av. Jag försöker hålla kosten och jag äter inte snabbmat. Förresten, jag är rysk brud som kan laga läckra rätter. Min krona maträtt är en soppa med hemlighet. I min framtid vill jag ha barn. Jag arbetar som modell.

Om min partner


Jag vill inte träffas på online datingwebbplats en man som inte är redo att skapa familj. Jag hade flera datum innan, men jag har aldrig försökt internationell dating. Jag hoppas att min framtida man vet vad han vill ha i detta liv och från hans tjej. Jag älskar när en man kan undervisa eller ge mig råd om något. Det kommer att vara bra att veta att en man har underbart leende och lugn karaktär. Jag är inte intresserad av självisk man.

Profil-info


Hobbies: Jag älskar att gå till gymmet och måla
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Min plan är att träffa en seriös man med vem jag kan skapa en internationell familj full av glädje och kärlek.