Isabelle - Halmstad

 
Add to favorites dating kvinnor Halmstad
Användare ID: 73732
Det är helt gratis! Kontakta Isabelle för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Halmstad
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'8 "- 173 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: manager logistikföretag
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ann-Christin - Kristianstad
Tuva - Nyköping
Erika - Örebro
Emmy - Stockholm
Om mig själv


Fusk är tabu för mig. Jag respekterar människor och jag! Jag är ärlig och löser allt problem med leende) Jag är en familj orienterad och enkel tjej, som högt värderar de stunder som spenderas med familj och vänner, gillar att laga mat och saknar värden hos en älskad person i närheten. Jag gillar att laga mat mycket. Jag gillar att simma, och i allmänhet som sport, gå på gym flera gånger per vecka. Men har också många feminina hobbyer Jag tycker om att sjunga och dansa och teckning.

Om min partner


Snäll, öm, uppmärksam. Mannen som kommer vara make till mig och ett exempel för min son! Jag gillar regnet, speciellt om vi är ensamma i vårt hus)))
När vi möter ansikte mot ansikte kommer vi att kunna se leendet och ögonen på varandra som är den viktigaste händelsen i livet.
Jag uppskattar när en man kan överraska mig och göra en enkel dag till en romantisk semester. Jag gillar när en man har en stark karaktär men han borde inte dominera i allt. Om du är en sällskaplig optimism med en humor, kommer vi alltid att förstå varandra och ha de lyckligaste relationerna. Jag skulle vilja att vår familj skulle vara ett litet kungarike där alla är glada att träffa gästerna men uppskattar också tiden som spenderas tillsammans.

Profil-info


Hobbies: målning
Åldersgräns: från 30 till 88 år gammal
Dating mål: gifta sig