Iris - Sandviken

 
Add to favorites dating för förhållande Sandviken
Användare ID: 98458
Det är helt gratis! Kontakta Iris för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Sandviken
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'4 "- 163 cm
Vikt: 101 lb - 46 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Lärare
 
 
 Вами Iris - Sandviken 

Se_också

 
Isabelle - Strängnäs
Iris - Oskarshamn
Sofia - Piteå
Siri - Oskarshamn
Om mig själv


Jag är en kvinna med ett stort hjärta fullt av äkta passion och eld. Jag är väldigt kärleksfull person och en man som kommer att få mitt hjärta blir den lyckligaste, jag kommer att täcka honom med kärlek. Jag vill skapa ett kärleksfullt förhållande baserat på sanningen. Jag njuter av livet fullt ut, men utan kärlek allt jag har är ingenting.
Jag leder en aktiv livsstil. Jag har inga dåliga vanor. Jag kan laga riktigt god mat. Jag gillar nya intryck, nya känslor i livet. Jag försöker njuta av varje ögonblick av livet. Jag gillar att glädja andra människor och se dem glada.

Om min partner


Jag letar efter snäll och omtänksam man med en bra intellektuell nivå. Jag uppskattar också god humor för en man. Jag skulle vilja att han skulle ta hand om mig, om vår familj. Jag skulle vilja att han skulle betrakta mig hans likvärdiga partner, som också kan ha sin åsikt, intressen och vem som kan uppskatta dem och försöka göra steg mot mig och titta i samma riktning med mig. Jag gillar också när en man har en stark vilja och försöker uppnå det han vill ha i livet, när han inte bara sitter och väntar men när han agerar.

Profil-info


Hobbies: Psykologi, resande
Åldersgräns: från 30 till 54 år gammal
Dating mål: Relationer, Äktenskap