Iris - Örebro

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Örebro
Användare ID: 72401
Det är helt gratis! Kontakta Iris för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Örebro
Civilstånd: enda
Barn: två
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 137 lb - 62 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: Arbeta på järnvägsstationen
 
 
 Iris - Örebro перспективный 

Se_också

 
Jenny - Jönköping
Cornelia - Karlskrona
Adele - Kristianstad
Saga - Ängelholm
Om mig själv


Det är mycket svårt att berätta om mig själv utan utsmyckning))) Så, jag ska berätta vad mina vänner tycker om mig. Jag hade inte mycket av dem men de är riktiga och tidtestade.
De säger att jag är glad, sällskaplig, sympatisk och väldigt snäll. Kanske kan jag hålla med dem))) Dessutom kan jag berätta att jag verkligen älskar mina barn och andra. Jag arbetade till och med ett år i en dagis som pedagog. Jag är involverad i sport, friidrott. Jag gillar väldigt mycket att laga mat och skämma bort mina barn något gott. Jag älskar att sjunga och dansa och göra det väldigt ofta hemma i köket vid spisen))) Jag är uppriktigt sagt inte otrolig och gillar inte konflikt. Jag älskar mina föräldrar och bryr sig om dem. Alla mina vänner och familj säger till mig att jag är för bra ibland, och det är därför det finns personer som försöker utnyttja min snälla karaktär. Egentligen är det inte viktigt för mig att vara i dessa situationer eftersom tack vare dem lär livet för framtida tillfällen, tror du inte på det?

Om min partner


Jag vill hitta här seriös och riktig man, som vill älska och bli älskad. Vem bryr sig och kan uppskatta min omsorg. Vem har familjedag och älskar barn. Jag tycker att han är en bra vän, följeslagare, snäll och respektfull man för mig. I min tur vet jag hur man gör min älskade glad.

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: skapa en familj