Iris - Eksjö

 
Add to favorites seriöst förhållande Eksjö
Användare ID: 57808
Det är helt gratis! Kontakta Iris för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Eksjö
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 171 cm
Vikt: 106 lb - 48 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 решил Iris - Eksjö думаю 

Se_också

 
Hanna - Göteborg
Alva - Örnsköldsvik
Irene - Malmö
Maria - Göteborg
Om mig själv


Jag känner mig som en helhjärtad person med mogen levnadsställning och långsiktiga synpunkter och synpunkter. Jag tror att allt i mitt liv beror på vad jag gör därför är jag alltid uppmärksam på saker jag gör och säger. Jag är en nyfiken person och jag tycker att det är ett bra drag)) När det gäller mina felaktigheter antar jag att de är lust att tävla och vinna och ibland frånvarande sinnade. Generellt sett är jag ganska tydlig och jag tar en nykter utsikt över mina gungor och rondeller. Jag uppskattar rättvisa och tålamod men jag kan inte stå varmt temperament, meanness och grymhet. Jag är en mycket bra lyssnare och jag är alltid redo att låna en villig hand till dem som behöver det. Jag tror inte på förutsägelser och jag vill hellre inte titta på vad jag ska vara, säger vi om tio år. Och om jag hade möjlighet att ändra något i mitt liv, skulle jag rätta till mina misstag.
Det finns massor av sätt att slappna av och vila i vardagen. Det finns ingen aktivitet som jag kan kalla min hobby. Som vi alla gillar jag att lyssna på musik och titta på filmer. Ibland föredrar jag att spendera tid utomhus men ibland kan jag vara en tränarepotatis. För att vara kort är det jag vill ha vila på mitt humör och önskan.
Jag går in för freestyle brottning och jag måste erkänna denna aktivitet gynnar mig. Jag tror att det finns mycket mer intressanta saker jag kan försöka njuta av - och jag är alltid öppen för att få ny erfarenhet!

Om min partner


Allt är tillåtet i kärlek och krig. Så varför inte lägga undan fördomar och gör det första steget för att bekanta sig med mannen som lockade mig vid första ögonkastet!
Du är välkommen att träffa mig - ganska etablerad person och helt enkelt ung och vacker kvinna))
Massor av saker ligger i mitt liv. En av dem är mitt favorit jobb. Jag har en laglig utbildning och nu uppfyller jag min barnsliga dröm att bli en cool utredare)) En annan viktig del av mitt liv är mina vänner och människor runt mig. Jag är en hemkropp snarare än en stor älskare av fester och sådant sånt. Men ibland tycker jag om att koppla av i ett bra företag. Jag är lätt, glad och givande. Dessutom har jag en perfekt ledarskapskvalitet även om jag inte känner att jag behöver det)) Jag är ganska opretentiös i min rutin och mycket praktisk också. Och ett annat bra drag hos mig är att jag inte avbryter äggröra!
Vanligtvis har jag allt att känna mig glad men för det enda väsentliga objektet ... Vad händer om det här objektet är du? ;)

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskap