Ingrid - Ludvika

 
Add to favorites dating för förhållande Ludvika
Användare ID: 93536
Det är helt gratis! Kontakta Ingrid för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Ludvika
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 4'11 "- 151 cm
Vikt: 93 lb - 42 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: kastanjebrunt
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
 
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Anneli - Lidköping
Karin - Uppsala
Viktoria - Skellefteå
Ingeborg - Simrishamn
Om mig själv


Jag är snäll och glad, lugn flicka. Mitt arbete är kopplat till barn, så jag älskar dem mycket. För tillfället drömmer jag om min egen familj, jag vill bli en glad fru och den bästa mamman. Jag är en stor drömmare och jag vill hitta den speciella mannen som hjälper mig att göra alla mina drömmar verkliga)
Jag har många intressen men naturligtvis är min passion dansande. Jag är bra på nästan alla slags danser. Jag gillar också att resa mycket, det hjälper mig att glömma vardagliga rutiner och att lära mig något nytt. Jag är förtjust i sport. Jag försöker hålla mig i en bra form. Jag är också förtjust i konst. Jag gillar att besöka olika konstutställningar och att läsa olika böcker kopplade till detta ämne.

Om min partner


Jag vill hitta en man som delar några av mina intressen, som är redo att skapa en familj, som är ansvarig och han vet vad han vill ha från det här livet. Det blir trevligt om han har en bra humor och gör mig le och glad varje dag) Jag vill att han ska vara artig och han borde veta hur man behandlar en kvinna.

Profil-info


Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: gifta sig