Ingrid - Helsingborg

 
Add to favorites dating för förhållande Helsingborg
Användare ID: 64803
Det är helt gratis! Kontakta Ingrid för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Helsingborg
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'3 "- 160 cm
Vikt: 112 lb - 51 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: doktors
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Metodolog i det statliga företaget “Agroo
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Lovisa - Söderhamn
Viktoria - Jönköping
Selma - Nyköping
Amelia - Eslöv
Om mig själv


Jag älskar att gå upp inte så mycket tidigt. Detta faktum gör mig glad för hela dagen. Att ha snäll och humor humör Jag är redo att dela den med min familj och vänner. Jag kan bli arg, avslöja lögner och manipuleringar. Sedan försöker jag förklara min åsikt att titta på efter att inte skadat den här personen. Men jag föredrar att inte lita på den här personen mer. Efter allt kan min karaktär beskriva mottot som "Förälskad din nästa som dig".

Om min partner


Jag uppskattar en man som har ett sådant självförtroende som gör att han kan vara generös och förtroendefull partner. En man som vet hur man kan njuta av förmögenheterna för dem som han älskar. Vem uppfattar min seger som sin egen seger. Mannen som ser mig som en kvinna och vet hur man kan njuta av livet i en familj med mig.

Profil-info


Hobbies: Jag gillar att prata med olika människor för att veta hur de kan leva och vara lyckliga. Jag älskar att sy och stickning tittar på filmer på samma gång. Jag gillar att bo i olika länder jämförande andra livsstilar och livsvärden. Mitt arbete är viktigt för mig och ta
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Serioua relationer, äktenskap