Ines - Ulricehamn

 
Add to favorites dating för förhållande Ulricehamn
Användare ID: 89298
Det är helt gratis! Kontakta Ines för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Ulricehamn
Civilstånd: enda
Barn: ett
Höjd: 5'7 "- 169 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Administratör
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Emma - Luleå
Linnea - Umeå
Viola - Stockholm
Louise - Göteborg
Om mig själv


Jag är en snäll och sympatisk person. Mina vänner är knutna till mig och de säger alltid att jag är en rolig person som kan få alla att skratta!))) Jag är en solig dam och lätta andra människor lever! Jag är trogen, jag är en bra lyssnare och jag gillar att ge hjälp och stöd till de personer jag bryr mig om. Jag är hårt arbetande och seriös när det behövs men det finns alltid något positivt jag tar med). Ibland tycker jag om att vara spontan och jag hatar att fastna i ett ögonblick, även om det är mycket svårt! Jag är en optimist och jag är väldigt kär.

Om min partner


Jag väntar på en charmig och stark man att komma till mitt liv. Han kommer att överraska mig och vinna mitt hjärta, jag skulle vilja hitta en man som bara är seriös om hans sökning och som vill hitta sin sötaste dam och begå. Jag vill kunna vakna tillsammans på morgonen och bara säga "Jag älskar dig" och visar hur mycket jag älskar min man kommer att göra mig otroligt glad.

Profil-info


Hobbies: Jag gillar att ta vila, gå ut och spendera tid med vänner. Jag gillar att dansa mycket. Jag gillar alla vackra saker som blommor, vackra naturattraktioner, fascinerande landskap. Jag gillar att gå långa promenader och njuta av att vara nära naturen. Jag gillar att lära mig nya saker och läsa. Familjen är på första plats för mig. Jag vill hitta min älskade och dela det varma och långa kärleksfulla livet med honom. Jag hoppas att du önskar samma och kanske kommer vi snart att veta att vi tillhör varandra…
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskap