Ines - Göteborg

 
Add to favorites flickor Göteborg
Användare ID: 47758
Det är helt gratis! Kontakta Ines för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: mörkbrun
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 
 
 Ines - Göteborg красивые только 

Se_också

 
Emelie - Landskrona
Frida - Stockholm
Marianne - Söderköping
Stella - Örebro
Om mig själv


Jag gillar mig själv och som jag ser ut, tycker jag om att ta bilder av mig själv. Jag gillar att laga mat och ta hand om mitt hus. Jag har många vänner, med vilken jag spenderar min tid. Och min största dröm är att bli flygvärdinna, för att vara en del av den vackra blå himmelen. Låt oss göra detta steg tillsammans! Ett riktigt steg i ett riktigt nytt liv! Livet fyllt med lycka, kärlek, otroliga stunder som aldrig kommer att glömmas ... vill du leva detta liv med mig?)

Om min partner


Jag vill ha seriösa relationer baserade på förtroende, kärlek. Jag hoppas att min utvalda kommer vara en man med en stark men jämnhärdig karaktär, manlig, ljus på fötterna, med sin inneboende äventyrsanda. Min följeslagare är mycket som jag) Han är energisk, omtänksam, tillgiven och en spontan man som tror på de riktigt enkla sakerna i livet. Han är en mogen man som är allvarligt intresserad av att skapa något mer verkligt än att bara skriva bokstäver)
Jag skulle vilja träffa någon som tror att förtroende, ära, lojalitet och ärlighet fortfarande är viktiga värden i livet och familjelivet är fortfarande mycket viktigt. Han är inte rädd att säga, "Jag älskar dig" och menar det från botten av hans hjärta!

Profil-info


Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: kärlek, äktenskap