Hilma - Trollhättan

 
Add to favorites dating killar Trollhättan
Användare ID: 48979
Det är helt gratis! Kontakta Hilma för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Trollhättan
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Veterinär
 
 
 Hilma - Trollhättan правда 

Se_också

 
Viola - Kungälv
Julia - Umeå
My - Lerum
Marianne - Halmstad
Om mig själv


Letar du verkligen efter en av enstaka ukrainska tjejer? Du vet att jag vill att min framtida partner ska bli bättre man, för att han kommer att ha en söt, kärleksfull kvinna som ger honom syftet en i livet och inspirerar honom. Du kan hitta mig som en mycket vältalad och sällskaplig ukrainsk kvinna. Mina vänner säger att jag är också väldigt balanserad och välmönstrad dam. Jag är en kvinna som inte är rädd för att älska och bli älskad i gengäld. Jag vill ge allt jag själv till relationen, för jag är redo för glädje och glädje.

Om min partner


Har min framtida älskade redan registrerat på denna bästa datingsida? Det blir trevligt för honom att vara självmotiverad, ambitiös, självförbättrad, omtänksam och vänlig person med god humor. Jag hoppas att han kommer att älska att skratta och träffa nya människor, men tillsammans med detta måste han också vara seriös om vår fackförening och vara ute av relationer. Min partner kommer vara hjälplös romantisk som jag. Jag är säker på att han älskar att ge blommor till sin dam som inte har ett speciellt tillfälle för det. Har jag rätt?

Profil-info


Hobbies: gå till restauranger, matlagning, resor, vandring, utomhusaktiviteter, dans, titta på filmer, shopping, ha husdjur, läsa, sport, motion, spelkort, schack, musik, spela instrument...
Åldersgräns: från 30 till 41 år gammal
Dating mål: Att hitta en livspartner