Hedda - Skövde

 
Add to favorites kvällsdatter Skövde
Användare ID: 25975
Det är helt gratis! Kontakta Hedda för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Skövde
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'11 "- 180 cm
Vikt: 126 lb - 57 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: bankarbetare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Penny - Gävle
Emmy - Norrtälje
Thea - Karlskrona
Mona - Varberg
Om mig själv


Jag är någon som älskar att njuta av livet och försöker fokusera på riktiga saker och riktiga vänskap. Gud gav mig två presenter, den första är mitt utseende och den andra är hjärnor))) Båda jag försöker använda! Och även om jag ser ut som en modell spenderar jag inte mycket tid på att fixa mig själv eller försöka se coolt ut. Jag bor som en normal person.
Jag har mål och försöker nå dem, men samtidigt är jag feminin. Jag tror att kvinnor glömmer att vara riktiga kvinnor, men jag försöker hålla det här inuti mig! Jag njuter av varje ögonblick av livet och gillar att ta positivt av allt)))) Men jag behöver min själskompis att dela all denna glädje med!

Om min partner


Om familjen och relationerna för dig är på första plats, om du är stark i ditt sinne, om du förlorar tid tillsammans inte bara i goda tider, men ledsen, glad och kärleksfull är du den man som jag vill hitta ! Och du läser bara mina ord)))) Så tveka inte, släpp mig några ord, försök bara som om du inte skulle försöka att du aldrig kommer veta vad som händer nästa))) Så du borde också vara nyfiken))) och jag gillar det här, nyfikenhet och bravensess vad jag också älskar hos människor))
Mina språkfärdigheter:

Profil-info


Hobbies: Jag är inte en snygg prinsessa som bara gillar shopping och spa. Jag gillar att vara aktiv, jag gillar sport, jag älskar att gå till havet, träffa vänner. Jag försöker också vara en idrottsman, eftersom det är en stor framgång att ha en stark kropp. Jag besöker gym 3-4 gånger i veckan och det är som en hobby för mig som btings hälsa och gott humör!
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: vill träffa soulmate, vill ha äktenskap om 2 år