Gun - Vänersborg

 
Add to favorites dating för sex Vänersborg
Användare ID: 42179
Det är helt gratis! Kontakta Gun för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Vänersborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 166 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: röd
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: webbdesigner
 
 
 отличная Gun - Vänersborg интересно. Подскажите 

Se_också

 
Josefin - Helsingborg
Rebecka - Lidingö
Klara - Oskarshamn
Marianne - Laholm
Om mig själv


Jag försöker alltid att lära mig nya saker. Jag är jobbig, målorienterad, lättgående och kommunikativ person. Jag gillar att läsa mycket, för varje gång du lär dig något visste du att du blir något visst. Jag älskar barn och deras glada ansikten när de lär sig något nytt. Men jag gillar också att skriva dikter och jag har min livstidsdröm, det är att publicera boken med mina egna dikter. Jag gillar regn, särskilt efter en varm dag.
Jag är lugn och samtidigt en positiv tjej, jag älskar datingsidor! Här kan jag hitta en bra man för livet! Jag reser mycket! Och nu förstår jag varför Ukraina brudar) för här är de vackraste tjejerna! Jag gillar inte att svära, jag erkänner alltid fienden! gör sport, jag går till gym !! gå igång, rök inte och dricker inte, jag äter bara hälsosam mat! sport för mig är allt!)

Om min partner


Älskade barn och var nära familjen länge! Och det han ukrainska kvinnors äktenskap tog! Eftersom ukrainska kvinnor de vackraste kvinnorna! Det är inte något som kallas Ukraina brudar)) Vi älskar starka män och sanna också! Vad vill du ha, bär på händer))) Vad skulle en man inte dricka och inte röka för att jag vill ha friska barn) Jag hoppas att min man också vill ha det!) Jag väntar på dig !!!
Jag vill försiktig en man! som kommer att upprätthålla mig och min familj! Kommer att respektera oss! Vi kommer att kunna resa med honom när vi vill och vart vi vill! Jag hoppas emus behöver en kvinna för äktenskap! Och han är för närvarande på en datingsida! Jag tror på kärlek vid första ögonkastet, jag hoppas att mannen också tror! Jag vill sova med honom i armarna och vakna också, vad han tog med mig kaffe i sängen och gladde mig blommor!!

Profil-info


Hobbies: matlagning
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: Vänskap och relationer