Gun - Örnsköldsvik

 
Add to favorites dating för förhållande Örnsköldsvik
Användare ID: 18475
Det är helt gratis! Kontakta Gun för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Örnsköldsvik
Civilstånd: enda
Barn: ett
Höjd: 5'8 "- 172 cm
Vikt: 132 lb - 60 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: administratör
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Elsa - Borås
Viktoria - Visby
Rebecka - Åkersberga
Gunilla - Nyköping
Om mig själv


Jag är mycket känslig, försiktig och jag kan hålla en konversation på något ämne. Jag är väldigt mångsidig person. Jag tycker om livet och jag är alltid i gott humör. Jag är väldigt avslappnad ung dam, jag är ganska lycklig och nu vill jag hitta min lycka i kärlek. Jag är mycket självsäker, konstnärlig och jag gillar att vara ett centrum för uppmärksamhet. Min vän säger att jag är en själ i ett företag, jag är väldigt glad, så jag försöker göra mitt bästa för att omge mig med positiva människor. Jag ler och skrattar i alla tillfällen. Men ändå vet jag när jag borde vara seriös och djupt respektera sådana personer.

Om min partner


Jag vet inte vad jag ska säga. Jag har inte föreställt mig en idealisk man. Jag uppskattar ärlighet och uppriktighet, goda sätt och god humor. Bara för denna kvalitet kan jag bli kär. Och jag är rädd, i åratal!

Profil-info


Hobbies: Som jag redan har sagt utvecklar jag fullt ut. Jag gillar att lära mig något nytt. Jag gillar böcker, jag är förtjust i böcker, jag beundrar böcker! Dessutom tycker jag om teater och bio. Jag föredrar att läsa böcker och titta på filmer till rökiga klubbar. Jag gillar nya dating och reser väldigt mycket. I allmänhet gillar jag en liten bit av allt: laga olika rätter, simma, spendera tid på friluftslivet, spika med barn och sjunga lite (jag kan inte göra det så bra).
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: romantik, äktenskap, resor